Velkommen til jagtringen.dk

Ideen bag Jagtringen.dk er at give os jægere de bedste kort på hånden før, under og efter jagten. Vi har derfor samlet og udviklet nogle værktøjer som kan være med til at forbedre jagtoplevelsen.

Benyt Jagtringen.dk GRATIS !

Ny samarbejdspartner

(Bliv medlem HER)

Jagttegn og andre kurser


MEDLEMSTILBUD

-

Læs og opret anmeldelser

-

Oprettte og planlægge arrangementer i Planlæggeren (prøv)

-

Opret og del foto's i Fotoalbum (prøv)

Selvom man har den nødvendige viden er det godt at vide hvilke erfaringer, via anmeldelser, andre har haft med den vare man skal købe.

Anmeldelserne kan læses og skrives af alle medlemmer. Vi har valgt at dette kræver medlemskab for at sikre et højere niveau af seriøsitet.

Planlægningen af en jagttur er en af de vigtigste elementer for succes, men turen er først komplet når man efterfølgende med billeder, deler oplevelsen med sine venner og familie.

Jagtringen har udviklet et arrangement og rejse planlægningssystem. Her kan du og dine jagtkammerater planlægge jeres tur, og via e-mail sende huskeliste m.m. til deltagerne på arrangementet. Dette sikre at turen starter godt og så er resten op til området og jagtkammeraterne.

Som medlem kan du desuden oprette et fotoalbum som du og dine jagtkammerater kan uploade billeder til fra jeres fællesjagter, jagtrejser m.v. Derved kan i let ved hjælp af e-mail udveksle billeder fra jeres fælles oplevelser, og gøre eksempelvis en jagtur komplet.

Det er meningen, bla. ved hjælp af et månedligt nyhedsbrev, at informere om jagtnyheder, samt at give vores medlemmer gode tilbud fra forretninger samt aktører indenfor jagt (jagtrejser m.v.).

Tilbage!!!

FORUM

-

Få oprettet et lukket forum for jeres forening, konsortie e.lign

JAGTBUTIK MED NYHEDER & GADGETS

-

Se udvalgte nyheder og gadgets

-

Læs om nye, gode og spændende produkter

-

Modtag månedlige nyhedsbrev med tilbud og nyheder

INDKØBSGUIDER OG VIDEO'er

-

Brug guiderne til at få nytting information før diverse køb.

-

Se de sidste udvalgte video'er

Se eksempel >>>

DryMate
Væk med vandskvulp, oliespild fra kr. 149,-
-------------

Trigger Stick
Nem kvalitet fra
kr. 399,-

-------------

Bone Crusher
Smid saven væk.
-------------