Jagtbutikken

Kontakt

Handels-
betingelser

Profil
Virksomhedsform:  Anpartsselskab
Navn: Jagtringen Aps
Adresse: Faksegade 19 kl.
Postnr.: 2100 København Ø
Formål:

Jagtringens formål er via hjemmsiden www.jagtringen.dk at give jægere de bedste værktøjer til at få mest ud af deres hobby eller livsstil, som man nemt kan kalde det. Der ligges vægt på samværet mellem jægere før, under og efter jagten.
Det er meningen, at jægere skal bruge Jagtringens værktøjer til at få det maksimale ud af jagten. Desuden er det hensigten at hjælpe den enkelte jæger med at få det rigtige udstyr første gang og ikke først bruge en masse penge på noget, som andre vidste ikke virkede. Det er derfor vigtigt, at du selv skriver så mange anmeldelser, du kan, og opfordrer dine venner til at gøre ligeså.

Økonomi :  Jagtringen er ikke en filantropisk forening men en forretning hvor vi ligger vægt på seriøsitet og derfor ikke ønsker bannerreklamer og andre popup-vinduer. Vi ønsker at bruge al energi på at få nogle gode samarbejdspartnere i form af jagtforretninger og bureauer, og vores udgangspunkt er, at al forretning skal være økonomisk til gavn for alle parter. Jægere såvel som forretninger mv.DryMate
VŠk med vandskvulp, oliespild fra kr. 149,-
-------------

Trigger Stick
Nem kvalitet fra
kr. 399,-

-------------

Bone Crusher
Smid saven vŠk.
-------------