Jagtbutikken

Planlæggeren


I takt med at jagtrejser og rejser i det hele taget, er blevet mere og mere almindelige, er kravet til god rejse planlægning blevet større. I dag tager man oftere på rejse flere sammen, og meget af turen/rejsen har deltagerne selv planlagt for at holde omkostningerne nede.

For at hjælpe deltagere og arrangørerne med at huske alt til rejsen, har vi udviklet et værktøj som vi kalder planlæggeren.

I planlæggeren starter du med at vælge til hvilket sted eller land rejsen går. Planlæggeren finder, ud fra dit valg, Links og evt. andre oplysninger omkring indførsel af våben, krav til jagttegn, skydekrav mm. som det har været muligt for os at fremskaffe for det pågældende land.
Det er vigtigt selv at følge op på om oplysningerne stadig er valide/aktuelle før rejsen. Vores oplysninger må kun betragtes som vejledende indtil i selv har checket dem. Her henviser vi til evt. rejse arrangør, landets ambassade eller andre officielle

Derefter indsætter man e-mail adresser på alle deltagerne.

Næste skridt er, at man ved hjælp af afkrydsninger, vælger hvem af deltagerne som medtager/har ansvaret for hvad.

Som afslutning sendes med et tryk, en checkliste via e-mail til samtlige deltagere med de generelle oplysninger, samt en oversigt over hvad den enkelte deltager selv skal huske, og hvad de andre deltagere har ansvaret for.

TILBAGE


DryMate
VŠk med vandskvulp, oliespild fra kr. 149,-
-------------

Trigger Stick
Nem kvalitet fra
kr. 399,-

-------------

Bone Crusher
Smid saven vŠk.
-------------